Uw verzekering

Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Financieel Advies Centrum Oost Gelderland inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Financieel Advies Centrum Oost Gelderland heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

  • de juiste balans tussen premies en risico's
  • de best passende polisvoorwaarden
  • zeer gunstige premies
  • uitstekende begeleiding in geval van schade

Financieel Advies Centrum Oost Gelderland , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Financieel Advies Centrum Oost Gelderland vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0315 - 241 353 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Zevenaar.