Wie zijn wij

Assurantiekantoor en Financieel Advies Centrum Oost Gelderland: al meer dan 50 jaar ervaring.

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen, zowel privé als zakelijk, maar ook voor hypotheekadvies. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers helpen u op een integere wijze om de juiste keuze te maken. Uw situatie en wensen zijn bepalend om een goede keuze te maken.

De relatie met onze klanten is ons grootste goed. Met een goed gesprek onder het genot van een kop koffie bereiken we meer dan het over en weer sturen van e-mails. Wij werken aan een langdurige relatie, die uitgaat van wederzijds vertrouwen. Alleen dan kunnen wij uw adviseur zijn.

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u ons elke werkdag bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur. Wij komen naar u toe, thuis of op kantoor. Het is ook mogelijk 's avonds een afspraak te maken.

Voor een onafhankelijk financieel advies en hypotheekadvies werken wij samen met Koen Rosendaal van Rosendaal Financieel Advies. Koen Rosendaal werkt samen met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers in Nederland.
Zij kennen de markt en kunnen daarom de juiste aanbieders vergelijken. Daarmee bieden wij altijd voor een oplossing die past bij de klant. Wilt u een financieel - of hypotheekadvies? Bel 0315 – 241 353. Onze mensen zijn altijd uw aanspreekpunt.