Wat doen wij

Financieel Advies Centrum Oost Gelderland behartigt de belangen van de klant op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Op basis van uw verhaal en uw wensen adviseren wij u bij de keuze van de juiste verzekering of hypotheek. Uw adviseur van Financieel Advies Centrum Oost Gelderland onderzoekt welke verzekeringsmaatschappij of financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Wij hechten belang aan een goede relatie. Wij willen u, uw gezin en/of uw bedrijf leren kennen om ons advies af te stemmen op uw situatie. Onze taak houdt niet op als de verzekering of hypotheek is afgesloten. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan we voor u klaar. Zodat u bezig kunt zijn met wat op dat moment belangrijk is.

Financieel Advies Centrum Oost Gelderland staat voor u klaar als het echt nodig is:

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen
  • Bij schade zorgen wij voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling
  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren
  • Bij Financieel Advies Centrum Oost Gelderland bent u klant en geen nummer

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek zodat u ons recht in de ogen kunt kijken. Klachten?

Bij Financieel Advies Centrum Oost Gelderland werken mensen. Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om uw belangen te behartigen en u te adviseren met een oplossing die bij u of uw bedrijf past. Vertrouwen en eerlijkheid, dat is ons motto. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, zodat wij uw klacht kunnen oplossen. Uw klacht wordt verwerkt en afgehandeld via onze interne klachtenprocedure. Wilt u een onafhankelijk advies, kunt u uw klacht voorleggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).