Onze dienstverlening

Financieel Advies Centrum Oost Gelderland (Facog) is gespecialiseerd in verzekeringen en financiële diensten. Binnen onze dienstverlening staat u als klant centraal. Onze werkwijze is daarop afgestemd even als de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Wat kunt u van Financieel Advies Centrum Oost Gelderland verwachten?

Om u een beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen, hebben wij een aantal processen voor u op papier gezet. U kunt deze documenten hier downloaden en bekijken.

Beloningsbeleid

Voor schadeverzekeringen werken wij Voor schadeverzekeringen werken wij voornamelijk op basis van provisie. Dat wil zeggen dat de verzekeraar ons een vergoeding verstrekt voor onze werkzaamheden. Op uw verzoek informeren wij u over de hoogte van deze vergoeding. Voor de overige financiële producten maken wij, voorafgaand aan onze dienstverlening, afspraken met u over de wijze waarop u ons beloont voor onze werkzaamheden.
Onze medewerkers ontvangen uitsluitend salaris en dus geen provisie. Zij zijn voor hun inkomsten niet afhankelijk van het sluiten van financiële producten. Hierdoor heeft u voldoende waarborgen voor een goed advies.