Verklein de risico's op juridische conflicten

Het ondernemerschap bestaat natuurlijk altijd uit risico’s nemen. Toch zijn er situaties die u beter van tevoren kunt regelen om de risico’s te beperken. Denk aan een niet-betaalde factuur of een conflict met een medewerker. In dit artikel nemen wij u mee in wat u kunt doen om de risico’s te beperken.
 
Een rechtsbijstandsverzekering
Met een rechtsbijstandverzekering is uw bedrijf verzekerd van hulp bij juridische geschillen. Niet alleen de kosten worden vergoed, ook kunt u terecht bij specialisten voor hulp. Zij kiezen vervolgens voor de juiste juridische middelen en een goede aanpak. Zo zorgt u ervoor dat het conflict wordt opgelost, zonder te veel imagoschade.
 
Leveranciersvoorwaarden
Een rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat een conflict wordt opgelost, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Voorkomen begint bij het maken van goede afspraken. Dit doet men vaak via leveranciersvoorwaarden. Hierin staan alle belangrijke afspraken over de manier waarop een product (of dienst) wordt geleverd.
 
De juiste voorwaarden opstellen en een rechtsbijstandsverzekering aanschaffen beperken dus enorm uw risico’s. Wij adviseren dit altijd te doen, want een conflict zit in een klein hoekje. Meer weten? Maak een afspraak!