Kom jij werken als adviseur binnendienst voor ons Achterhoeks verzekeringskantoor?

Kom jij werken als adviseur binnendienst voor ons Achterhoeks verzekeringskantoor?

Financieel Advies Centrum Oost Gelderland, gevestigd in Varsseveld, zoekt een nieuwe binnendienst collega (m/v) voor 24-28 uur per week. Je adviseert onze klanten op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ben je de rechterhand van onze buitendienst collega’s.
Je werkt in een klein team. Je pakt alle voorkomende werkzaamheden op. Het belang van onze klanten staat voor op. Wij denken op z’n Achterhoeks, nuchter, onomwonden en recht-door-zee.

Wie zijn wij?
Financieel Advies Centrum Oost Gelderland (Facog) is een begrip in de regio op het gebied van verzekeringen en financieel advies. Facog is al meer dan 50 jaar gevestigd in Varsseveld. Herkenbaarheid, authenticiteit en eerlijkheid zijn al die jaren ons uitgangspunt geweest. En dat is het nog steeds. De no-nonsense cultuur en de Achterhoekse nuchterheid vormen de basis van de fijne en informele werksfeer waarin wij samenwerken met en voor onze klanten. Onze jarenlange ervaring, professionele aanpak, en het feit dat wij met ons eigen volmachtbedrijf VBJ Assuradeuren gevolmachtigd zijn door een groot aantal verzekeraars, maakt dat wij snel, persoonlijk en op maat kunnen werken. Wij maken deel uit van een organisatie van 4 bedrijven, waarin totaal 22 medewerkers werkzaam zijn.

Wat houdt je functie in?
Als binnendienst adviseur verzekeringen particulier & zakelijk bent je hét aanspreekpunt voor onze nieuwe en bestaande particuliere en zakelijke klanten. Je maakt passende en concurrerende offertes, volgt deze actief en verwerkt ze administratief. Je onderhoudt veel contact met relaties, onze interne schadeafdeling en verzekeraars. Het geven van voorlichting aan relaties, verstrekken van verzekeringstechnische informatie en het ondersteunen van de buitendienstadviseur zijn een aantal van je werkzaamheden. Je helpt klanten bij het kiezen van de juiste verzekeringsoplossing, begeleidt de aanvraag en mutaties. Daarnaast signaleer je commerciële kansen en pakt deze proactief op.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een klantvriendelijke, accurate en dienstverlenende instelling
 • Je hebt mimimaal een MBO niveau 4-diploma en je hebt daarnaast meerdere jaren relevante werkervaring in de assurantiemarkt
 • Je beschikt over de diploma’s WFT basis, WFT schade particulier en zakelijk. WFT Inkomen is een pré
 • Werkervaring bij een volmachtbedrijf is een pré
 • Je hebt ervaring in het werken met ANVA

 

Wat bieden wij jou?

 • Een flexibele organisatie met een goede zakelijke werksfeer
 • Een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een uitdagende functie voor minimaal 24 uur per week
 • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen
 • Een pensioenregeling

 

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team met professionals? Solliciteer dan op deze vacature. Stuur je CV en vertel ons waarom jij bij ons in Varsseveld wilt werken.
Wil je vooraf meer informatie? Neem dan contact op met Roger van Londen (Manager). Telefoonnummer (0315) 241 353 of mail naar roger@facog.nl. Roger maakt graag tijd vrij om kennis te maken.