4 misverstanden over verzekering voor uw bedrijf

Als ondernemer loopt u meer risico’s dan wanneer u in loondienst bent. Als startende ondernemer is het verstandig om goed na te denken over welke verzekeringen voor u handig of zelfs noodzakelijk zijn. Hieronder vindt u de bekendste misverstanden met betrekking tot zakelijke verzekeringen:
 
 1. Goede leveringsvoorwaarden zijn genoeg
  Vaak horen we dat een ondernemer geen aansprakelijkheidsverzekering nodig denkt te hebben omdat zij goede leveringsvoorwaarden hebben. Echter kan er altijd iets gebeuren wat u hiermee niet heeft voorzien.
 
 1. Privé-inboedelverzekering is genoeg
  Beginnende ondernemers werken veel vanuit huis en dat heeft zo zijn voordelen. Echter betekent dit niet dat ook uw zakelijke bezittingen zoals een telefoon en een laptop onder uw privé-inboedelverzekering vallen.
 
 1. Gezond eten is genoeg
  Chronisch ziek worden of een burn-out krijgen kan iedereen overkomen, ook u. Zorg er daarom altijd voor dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit.
 
 1. Eén dure verzekering is genoeg
  Het zou mooi zijn als met enkel een inboedelverzekering alle schades gedekt zouden worden. Echter is dit niet het geval. Kijk goed welke risico’s u loopt en welke verzekeringen hier dekking voor bieden.
 
Kortom kijk altijd goed naar de risico’s die uw bedrijf loopt en probeer deze zo veel mogelijk te beperken.
Wilt u een onafhankelijk advies wat het best bij uw situatie past? Bel 0315 - 241 353 voor een afspraak.